Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 391. aastapäeval anti üle arstiteaduskonna medalid valdkonnale osutatud teenete eest. Üks kolmest medalisaajast oli EOA asepresident professor Priit Kaasik.

Sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi funktsionaalse morfoloogia professor Priit Kaasikut tunnustati medaliga sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi ning kehakultuuri teaduskonna kauaaegse juhtimise ning tasakaaluka ja tõhusa panuse eest struktuurimuudatuses. Kaasiku sõnutsi on arstiteaduskonna medal suur au ja tunnustus. „Kuna medali statuut ütleb, et medal antakse isikule, siis ei saa seda anda sporditeaduste ja füsioteraapia instituudile, mis tegelikult peaks olema selle medali saaja. Instituut on kahtlemata rikastunud meditsiiniteaduste valdkonna kogemuse kaudu, aga samaväärselt või isegi rohkemalt on meie instituut rikastanud ka valdkonda. Tõenäoliselt ei oleks ilus medalit tükikesteks saagida, aga kasvõi ülekantud mõttes on sellest medalist tükike igale meie kolleegile,“ rääkis Kaasik.

Kaasik lisas, et ehmatav on ennast leida auväärses nimekirjas, kus on eranditult oma erialade liidrid ja erialade ning ülikooli eestkõnelejad, ka väljapoolt arstiteaduskonda. „Samas puudutab omamoodi olla ühes nimekirjas Tartu linna aukodaniku ja eesti Vabariigi elutööpreemia laureaadi, meie vilistlase Martin Kutmaniga.“