Kallis Kalle!

Mäletame Sind kui EOA esseekonkursi võitjat 1997. aastast, mil saatsime Su Eesti esindajana ROA noortesessioonile Antiik-Olümpiasse, olümpiamängude hällipaika. Tulid sealt tagasi silmade särades, olümpismipisikuga nakatunult ja olümpiaideest vaimustunult, täis innukat teotahet ka Eestis olümpiaharidust edendada. See oli meie ühise tee algus.

Täis põnevust alustasime EOA noortetoimkonna tegevust, ühiseid istumisi nii koosolekuruumides, lõunalaudades kui saunalavadel, ikka ja jälle koos vesteldes, arutades, vaieldes ja naljatades. Nii jõudsime EOA suvesessioonide, klubiõhtute ja Lasteklubini, olümpiaharidusseminarideni (mille tabavad nimetused olid just Sinu poolt välja mõeldud) nii Eestimaa erinevais paigus kui ka välismaal.

Sinu kirjasulest ilmusid erinevad EOA trükised, Sinu eestvedamisel algatasime mitmeid haridusprojekte, Sinu algatusel kutsusime koos spordimuuseumiga ellu Hackenschmidti nimelise Eesti parima spordiraamatuauhinna, Sinu huumoriga vürtsitatud juhtimisel toimusid kõik EOA suursündmused. Sinu juhatusel käisime läbi mitmed muuseumid, Sinu ajalooteadmised viisid meid nii Eestimaa, Kreekamaa, Prantsusmaa kui ka Hispaania kultuurilätete juurde.

Oleme väga tänulikud Sinuga kohtumise ja ühiste tegutsemiste eest. Oleme tänulikud, et oled EOA tegemistesse nõndavõrd panustanud, et oleme Sinu eestvedamisel andnud olulise panuse Eesti olümpiahariduse edendamiseks. Meile jäävad alatiseks mälestustesse Sinuga koos veedetud hetked ja koos käidud rajad.

Aitäh Sulle!