Epp Mäe Olümpiaakadeemia uues podcastis: “Ma arvan, et olen parasjagu juba medaleid toonud, et võin kõrgelt unistada küll.” Sel hooajal tuli Epp Mäe Euroopa meistriks ja võitis MM-hõbeda. Samas tunnistab sportlane, et on oma karjääri jooksul olnud siiani pigem kahe jalaga maa peal sportlane ja samm-sammult edasi liikunud. “Ma arvan, et ma võin küll niimoodi olümpiakulla võtta eesmärgiks, sest kui ma võtan plaaniks kolm aastat edasi maadelda, siis mul peab olema mingi suur eesmärk”, sõnas Epp Mäe Eesti Olümpiaakadeemia podcastis.

Saatejuht küsis, et mis on kõige olulisemad komponendid, mis on vajalikud tippu jõudmiseks? Epp Mäe: “Väga oluline on see, et sa ise seda väga tahad ja oled ambitsioonikas.” Epp Mäe meenutas enda näitel, et tasub olla ka jäärapäine. “Kui keegi ütles mulle, et naiste maadlusega Eestis mitte kuskile ei jõua, siis mul just tekkis selline tunne, et ma siis näitan teile, kuidas ma jõuan.”

Eesti Olümpiaakadeemia uut podcasti saab kuulata siit:

Soundcloud       Podcast.ee             Youtube