25. septembril avati EOA täiskogu raames TÜ sporditeaduste ja füsioloogia instituudi õppe- ja teadushoones Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna ja Kääriku spordibaasi asutaja, legendaarse treeneri ja korporandi Fred Kudu bareljeef.

Fred Kudu bareljeef paikneb temanimelise auditooriumi sissekäigu seinal, nagu ka kõrvalasuva prof Atko-Meeme Viru nimelise auditooriumi seinal asub väljapaistva sporditeadlase ja Eesti Olümpiaakadeemia esimese presidendi professor Atko-Meeme Viru bareljeef. Ülikool hoidis järjepidevust ja ühtset stiili, sest nii Viru kui Kudu bareljeefi autor on skulptor Airike Taniloo-Bogatkin. 

Fred Kudu bareljeefi avamisel kõnelesid TÜ sporditeaduste ja füsioloogia instituudi juhataja Priit Kaasik, Fred Kudu õpilasena SA Eesti Antidoping juhatuse liige Henn Vallimäe ning skulptor Airike Taniloo-Bogatkin.

Meediakajastus: https://sport.err.ee/1139768/olumpiaakadeemia-aasta-spordiraamatu-auhinna-palvis-maleteos